Magazin > VIP
23891 ogledov

Nekdanja tekmovalka Masterchefa ogorčena nad sestro: Vsi smo bili šokirani

masterchef POP TV
V novi sezoni šova gledamo sestro Jerneje Trofenik Dimnik.

jerneja trofenik dimnik | Avtor: Profimedia Profimedia
Petra Trofenik je v šovu Masterchef povedala, da je bila njena sestra Jerneja, ki smo jo prav tako spoznali v tem šovu, proti temu, da se prijavi v šov. Kot je dejala, sta se sprli, ker je rekla, da ni primeren kandidat za to oddajo. 

Zaradi številnih vprašanj, ki jih je dobila, se je Jerneja na sestrine besede odzvala. "Nihče ni mogel spregledati izjave, ki jo je podala Petra. Ne samo jaz, vsi okrog mene, vsi smo bili šokirani. Niti ne jezni, ampak v šoku, brez besed, da je lahko ena oseba, ki bi naj bila član družine, katero si celo življenje podpiral in spoštoval, imel rad, povedala kaj tako podlega in hinavskega, kot je bila njena izjava pred Luko Jezerškom, do katerega sama gojim globoko spoštovanje. Vsak, ki se odloči iti v tako oddajo, gre vanjo po zmago, gre čez vse, tudi čez trupla, če tako želi, ampak preko družine, zatajiti družino, jo oblatiti za svojih 5 minut slave in izjaviti nekaj tako nespoštljivega, hinavskega in to celo s ponosom ter nasmeškom na obrazu ... NE ... tukaj pa jaz potegnem črto!" je zapisala in priznala, da sta se s sestro sprli.
"Kako in zakaj, niti ne mislim razkrivati, ker so to zasebne in družinske zadeve. Definitivno pa povod za spor ni bil njen odhod v Masterchef, temveč način, kako in zakaj je to storila. Njena umazana igra se je očitno začela že v prvi oddaji. Tukaj moram pripomnit še eno modrost moje zlate babi: 'S polno ritjo je lahko srati.' Pa še kako drži. Zanikam njeno izjavo, ker tega nisem nikoli ne omenila, ne izjavila, niti govorila karkoli v tem smislu - nikjer in nikdar! Celo rekla sem, da bo 100 % prišla do finala."

Jerneja je za konec še zapisala, da sestri privošči zmago: "Privoščim ji zmago v Masterchefu, saj drži reki rek: 'Največja učiteljeva zmaga je prav ta, ko učenec premaga učitelja.'"

Komentarjev 1
  • Toni 08:23 03.junij 2022.

    Jerneja, kot si se predstavila in po tvojih dejanjih na tv, tako te poznamo. Žal nič lepega. Ne moreš pa zdaj tarnat in se opravičevat za stvari, ki si jih počela, saj si odrasla in bi se morala zavedat posledic. ...prikaži več Po toči zvoniti je prepozno, verjetno tudi v tvojih krajih.