Magazin > VIP
15543 ogledov

Nekdanja tekmovalka Sanjskega moškega: "Letošnja sezona je negledljiva!"

laura beranič Instagram
Priznava, da le s težavo spremlja letošnjo sezono tega resničnostnega šova.

Laura Beranič je nad letošnjimi kandidatkami za sanjskega moškega, kot tudi nad samim sanjskim moškim, razočarana. Pravi, da je bila negativno presenečena nad vsem skupaj, saj je prikazano po televiziji daleč od resnice. "Na televiziji je prikazano, kot da so letošnje tekmovalke za sanjskega moškega kulturne druga do druge, kar pa še zdaleč ni res. Tudi mene so kar slabo sprejele, bila sem deležna najrazličnejših opazk, na splošno jim ni bilo všeč, da sem prišla tja. Morda so mislile, da sem prišla v šov kot naknadna tekmovalka." Še bolj kot nad samimi dekleti je Laura razočarana nad celotno letošnjo sezono Sanjskega moškega. "Ta sezona je negledljiva! Predvsem zaradi deklet kot takih. Kristina in Arijana sta mi sicer zanimivi, ostale so popolnoma nezanimive in priznam, da mi je kar težko gledati vse skupaj." In kaj si misli o samem sanjskem moškem? "Kot prvo bi želela povedati, da je bil naš sanjski moški boljši v sami komunikaciji. Blaž je morda malo premlad. Gregor je pač bolj dec."

Laura, ki je svojo prepoznavnost iz sodelovanja v šovu Sanjski moški kar dobro unovčila z različnimi oglaševanji, objavami na družabnih omrežjih in podobno, prizna, da sta z Gregorjem Čeglajem še vedno v stiku, čeprav je v Ameriki. "V stiku sem tudi s Polono Kranjc in Nino Radi, medtem ko za preostala dekleta lahko rečem, da je bolje, če jih sploh ne srečam."

Je Blaž svojo izbranko res že izbral. Laura meni, da jo je. "Mislim, da bo Blaž na koncu izbral Arijanno Saro di Palma ali pa Kristino Miler. Od Maje Grintal sem pričakovala malo več. Ona je zanimiva, je nekakšen mirovnik, da se ne prepirajo. Morda s tem kvari oddajo, ker zaradi tega ne pride do dodatnih zapletov. Drugače o njej mislim, da je privatno zelo dobra oseba, a pač ni za šov. To, da bi Blaž izbral Majo, po mojem mnenju ne pride nikakor v poštev."

 

Komentarjev 3
  • dusan72 07:12 24.november 2022.

    A res nimate kaj pametnejšega za napisat? Koga BK za nekega otroka, ki bi rad bil "sanjski moški"? Itak so vsi tam samo zaradi samopromocije. Delat naj grejo raj! Tako, kot se pošteno služi denar.

  • 4krogci 07:11 24.november 2022.

    K ti s svojimi izpadi si bla pa tko zlo bl gledljiva hahaha…ajmo mala metlo v roke in pocisti prvo pred svojim pragom!