Magazin > VIP
32783 ogledov

Zvezda Radia 1: "Največji riziko je, da misliš, da imaš dovolj časa"

Ivjana Banić nepremagljiva.si
Njene besede si je vredno zapomniti.

Priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić s partnerjem in otrokoma, Vilo ter Krasom, že več let potuje po svetu. Dom so si v tem času začasno ustvarili na različnih eksotičnih destinacijah. Na Šrilanki, Karibih, Maldivih, najdlje so ostali na Havajih, to poletje pa so se vrnili domov in poletje preživeli v Dalmaciji. In čeprav je Ivjana spomladi povedala, da se z jesenjo morda vrača na radijske postaje, so družino očitno spet zasrbeli podplati. Tokrat so se vrnili na Karibe, kjer je Ivjana preživljala oba porodniška dopusta.
Lepotica življenja zajema s polno žlico, tudi zato, ker se zaveda, kaj je največja dobrina na tem svetu ... "Najbolj vredna stvar, ki jo imaš, je čas. In največji riziko je … da misliš, da ga imaš dovolj.  Bodite dobro, da boste lahko dobri. Do sebe in do drugih. Ker … Nis(m)o vsi vedno “in our good place” bodisi mentalno, emocionalno, finančno bodisi fizično. In te stvari se ponavadi niti ne vidijo navzven. In zadnja stvar, ki jo človek v težkem trenutku rabi, je drug človek, ki se obnaša kot totalen drek na palci. Zategadelj … Bodite dobro ... in dobri. Vse naj ti bo še lepše v 2022. Praznujte se vsak dan. Hvala, ker ste prišli na ta profil … in predvsem hvala, ker ste ostali. Pa brez zamere, Ivjana."

Ob teh besedah je objavila čudovit video z utrinki iz svojega barvitega življenja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)

Komentarjev 8
  • Laura_Deblois 09:43 01.januar 2022.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • d441a3eb6182bdfa832639adb0a11dd39ecfc1e0 22:40 31.december 2021.

    Spet ta ciganćura????

  • Avatar Valliolissa
    Valliolissa 20:46 31.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m