Magazin > VIP
55 ogledov

Nekdanji Barovec ne najde službe, zato sedaj "šloga“

Nejc Rek Osebni arhiv
Nekdanji Barovec Nejc Rek ima nadnaravne sposobnosti.

Nejc Rek že več kot eno leto išče službo, a se mu sreča še ni nasmehnila, zato se je odločil unovčiti dar, ki mu je bil položen v zibko – Nejc vidi v prihodnost, pri čemer si pomaga s kartami.

"Se pa kdaj tudi zgodi, da, ko imam zaprte oči, vidim, kaj se bo oziroma se je zgodilo. Pogostokrat razplet določene zadeve vidim tudi v sanjah,“ je za Žurnal24 povedal Nejc in dodal, da se za ezoteriko sicer zanima že dalj časa, navdušile pa so ga prijateljice, ki jih je pri vedeževanju opazoval. "Imam svoj sistem, saj ne želim nikogar kopirati! Mi pa je sposobnost, ki jo imam, potrdil bioenergetik, ki je bil pogostokrat pri nas doma zaradi težav z energijami. Na srce mi je položil, naj ta dar postopoma razvijam in se ga naučim nadzorovati. Mislim, da moraš biti rojen za to in da se tega ni možno naučiti,“ je še razložil Nejc, ki trdi, da so njegove napovedi točne. "Moje napovedi so v 99 odstotkih točne. Vedeževal sem tudi prijateljici, pornesi La Toyi, ki moje besede lahko potrdi. Marsikdo v to še vedno ne verjame. Moj namen ni, da kogarkoli zavajam, saj povem direktno tako, kot je. Pogostokrat dajem tudi napotke, kako nekaj spremeniti, izboljšati in se odzvati, da se neka zadeva obrne v prid spraševalca.“

Nejc sedaj dela na plačljivih linijah, če bi njegove sposobnosti radi preizkusili, se mu javite na Facebooku. Tam ga lahko kontaktirajo tudi tisti, ki bi zanj imeli službo. "Najraje bi delal v Ljubljani, kjer je več možnosti za uspeh in kariero, saj so ljudje tam bolj odprti za istospolno usmerjene. Delal bi promocije ali anketiral, blizu mi je tudi svetovanje na področju wellnessa, kar tudi študiram, in delo v medijih, v lokalu, v proizvodnji, v trgovini ...  Pokličejo me lahko tudi tisti, ki potrebujejo animatorja na zabavah, dekliščinah, fantovščinah.“

 
Komentarjev 2
  • kapibara 13:59 11.julij 2016.

    Išče službo in je sedaj neko delo dobil.. ?? Naj bo vesel, da ga ima..Čez leto ali deve mu ga bo itak kaki migrant speljal..

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:17 11.julij 2016.

    Jao..še en nategun ranga diplomatov, politikov in prodajalcev sesalcev. Govorijo na splošno vse okol bistva ; sam točn ti pa nič ne povedo in je skor isto k če ti ne bi nič povedal. Zanašajo se na statistiko. V ...prikaži več>V bistvu so bolj psihologi brez ustrezne izobrazbe kot pa krkol druzga.