Magazin > VIP
6015 ogledov

Nekdanji kraljičin varnostnik jezen na princa Harryja

meghan markle, princ harry Profimedia
Harry se ni udeležil spominske slovesnosti za svojega dedka.

Pretekli teden je v Londonu potekala spominska slovesnost za kraljičinega moža, princa Philipa, ki je umrl 9. aprila lani. 

V kraljevi cerkvi Westminster Abbey se je zbralo 1800 ljudi, med njimi so bile tudi kronane glave, manjkal pa je princ Harry. Prihod v domovino je odpovedal dva tedna pred dogodkom, ker mu Velika Britanija ni želela zagotoviti policijskega varovanja. Ta privilegij je izgubil, ko sta se z Meghan umaknila s položaja, ki sta ga zasedala kot vidnejša člana dvora. Par mora stroške varovanja kriti sam. Mediji poročajo, da ju to na leto stane 4,5 milijona evrov.

Slab izgovor ...

Slovesnosti se je udeležil Richard Griffin, ki je 14 let skrbel za varnost kraljice in njenega moža. Nad Harryjem je bil zelo razočaran ... "Vsi okoli mene so bili mnenja, da bi moral biti tam," je povedal in Harryjev izgovor označil za neumnost. "Če bi se tako bal za svojo varnost, bi lahko ostal pri bratu in očetu, ki imata najboljše varovanje. Bil bi več kot le na varnem," se je jezil upokojeni varnostnik. 

Ko je princ Philip umrl, je bilo za Harryjevo varnost v Veliki Britaniji še poskrbljeno, ko se je poleti vrnil, da bi z bratom odkril spomenik v čast princesi Diani, pa ni bil deležen policijskega spremstva, zaradi česar se je celo pritožil na notranjem ministrstvu. 

Komentarjev 1
  • Tammy_Khang 11:12 02.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎