Magazin > VIP
42022 ogledov

Nekdanji minister Vinko Gorenak žaljivo nad to resničnostno zvezdnico

Lara Goršek Kos s konjem Osebni arhiv
S povsem nepotrebnim in tudi žaljivim zapisom je blokiral presenečeno resničnostno zvezdnico.

Laro Goršek Kos je pred kratkim na Twitterju pričakalo posebno presenečenje. Dr. Vinko Gorenak se je odzval na njeno sledenje s prav nič prijaznim sporočilom. Zapisal je namreč sledeče: "Nisem opazil, da mi sledite. Za tako početje imam tri pogoje: ime in priimek, prava slika, minimalna količina možganov, vsaj toliko kot kokos. Pogojev torej nimate zato BLOCK." Zapis je kasneje objavila tudi Lara ter se poleg spraševala, če je Gorenak v redu, ali se je morda zjutraj udaril v glavo, morda preskočil zajtrk, ali popil preveč kave? Sledili so različni komentarji, med drugimi tudi: "Kako nas najde ... a nima pomembne službe?"

Lara Goršek Kos | Avtor: twiitter twiitter

 

 

Komentarjev 13
  • rd2dmk2 21:58 29.avgust 2022.

    če bi pod nekim čudnim pogojem si moral omislit profil na twiterju ( kar ga nimam ) in bi ugotovil da mi sledi ta tip , zaprem moj profil, pa če me tekoj strela. pa še tri dni bi si ...prikaži veči roke umival z razkužilom ker bi se lahko s čim okužil med brisanjem profila.

  • dani5 16:19 29.avgust 2022.

    Za njega se že dolgo govori, da je buzzi

  • Ender3 15:47 29.avgust 2022.

    Korenjak ima smisel za ženske talente bolj kot, oni na POP tv. Lahko smo mu hvaležni za promocijo U.K.Ž.. ona ima namrec mnogo več kot samo, kokosa v glavi...