Magazin > VIP
17281 ogledov

Nekdanji obraz Planet TV Čakarmiševe ponudbe ni mogel odkloniti

anja markovič Ana Gregorič
To priložnost je čakala.

Novinarka in voditeljica Anja Markovič je leta 2019 po več letih zapustila Planet TV in se podala v PR vode, in sicer na projekt Bežigrajski športni park.

Sedaj pa jo bomo spet lahko videli na malih zaslonih. Kot velika ljubiteljica narave, športa in uravnotežene prehrane prevzema vodenje oddaje Nasmeh zdravju na POP TV.

"K sodelovanju me je povabil Branko Čakarmiš, ponudbo sem brez oklevanja sprejela, to je namreč priložnost, ki sem jo čakala in mi je pisana na kožo. Ljudje, ki me poznajo, bodo rekli, to je Anja, to je to. Tudi jaz sem takoj to rekla. V oddaji bomo govorili o zdravi prehrani, gibanju in mentalnem, dušnem zdravju. Veliko bo dobre volje in življenjskih nasvetov, ki jih bodo gledalci, verjamem, vzeli za svoje, saj jim bodo pomagali do bolj veselega in zadovoljnega življenja,“ pravi Anja, ki se novega izziva že zelo veseli.

Komentarjev 1
  • Ender3 15:04 20.marec 2021.

    Vrabec, Čakarmiš & co so primer komercijalnega dela globoke države. Lahko delajo kar hočejo, so nedotakljivi in izsiljujejo s plačevanjem prispevka za nekaj kar nima vrednosti. Denar pa prelivajo v davčno oazo, vsem v vednost in posmeh.