Magazin > VIP
37 ogledov

"Nekdo me hoče diskreditirati"

Jasna Kuljaj Milan Simčič
Jasni Kuljaj konec leta poteče pogodba in bo zato po vsej verjetnosti zapustila oddajo Na zdravje.

"Ali ostajam ali ne, ni v mojih rokah. Bilo bi naivno pričakovati, da mi bodo sedaj podaljšali pogodbo," je za nas povedala Jasna, ki je pred kratkim vodilnim prek odvetnika poslala pismo o nameri o redni zaposlitvi, ki pa je očitno ne bo. Jasno so na neki način celo degradirali, saj oddaje ne vodi več, ampak se zdaj za nekaj minut javlja s terena. Če njeni nadrejeni ne bodo storili koraka bližje k njenim željam, bo vložila tožbo. "Pride čas v življenju, ko je treba iti do konca. Sedaj sta mi bolj kot medijska izpostavljenost, pomembni zanesljivost in ustaljenost." Zakaj je ne zaposlijo, Kuljajevi ni jasno, saj veliko večjih stroškov javni zavod z zaposlitvijo ne bi imel. "Natančnega izračuna nisem delala. Kaj dosti dražja ne bi bila."

"To so izmišljotine"

Iz poročanj različnih medijev je sicer zaznati, da so se odnosi med Jasno, soproducentom oddaje Jožetom Potrebuješem in Boštjanom Romihom zaradi nastale situacije skrhali.

Jasna je sicer govorice o hudem sporu za portal Tocnoto.si zanikala. "To niso nikakršne govorice, ampak izmišljotine, ki si jih je izmislila točno določena oseba z namenom diskreditacije. Kot nekdo, ki se je odločil, da se začne boriti za svoje delavske pravice, sem bila od tistih, ki so tak boj že dali skozi, opozorjena, da bodo na tej poti padali tudi nizki udarci," je izjavila Jasna in dodala: "Tovrstne izmišljotine je torej treba razumeti v tem kontekstu, vsekakor pa naj bodo opozorilo vsem drugim dolgoletnim honorarnim sodelavcem, da če se bodo odločili postaviti zase, bo treba tudi marsikaj požreti."

Komentarjev 4
  • feferon 15:01 07.december 2012.

    Dol nam visi zate, so druge stvari zdaj bolj pomembne od jošk in pameti kure.

  • Ana 15:38 06.december 2012.

    hvala bogu, končno lahko začnem gledat Na zdravje še jst :-))))

  • klincek 15:13 06.december 2012.

    hvala bogu da gre ,nj gunca afne kje drgje