Magazin > VIP
70598 ogledov

Nekoč najbolj zaželeni Slovenec zdaj priznal to

Erazme B. Pintar facebook
Navkljub temu, da je veljal nekoč za velikega ženskarja, pravi, da družinskega življenja nikakor ne bi zamenjal za stare čase.

Erazem B. Pintar je pred leti med dekleti veljal za zelo zaželenega, zato ni presenetljivo, da smo ga pogosto videvali v družbi lepih deklet. Čeprav je vrsto let bolj kot ne veljal za skorajda neosvojljivega, se je njegovo srce nato ogrelo za Tejo. Zanimalo nas je, ali kdaj pogreša stare čase, ko še ni bil vezan ter kako brzda svojo strast do žensk, če jo. Za žurnal24.si je povedal: "Mislim, da je zares kompatibilna zveza med dvema partnerjema, ožigosana še z otroki, najvišja stopnja sreče, ki jo lahko dosežemo. Je pa to redkost. Zaradi povsem napačnih začetnih predstav o partnerju z obeh strani, neizkušenosti in še cele vrste drugih stvari, večina partnerskih zvez propade ali pa preide v neko zgolj ekonomsko obliko, kar je najbrž še slabše. Vsekakor je pravica in dolžnost vsakega para, da medsebojne odnose uredita po svojih željah in lastni morali. Vsako podleganje državnim, političnim in institucionarnim moralam je slaba popotnica za zvezo. Vsak po svoje torej! Osebno cenim predvsem, ali samo ljudi, ki so pač srečni."

Čeprav so jima ob njunih začetkih številni napovedovali kratko zvezo, ni bilo tako tako. Še več, Erazem B. Pintar pove, da je po petnajstih letih v Tejo zaljubljen še bolj, kot je bil na samem začetku, a priznava, da sam ne sodi med monogamne moške.

"Verjamem, poznam jih sicer ne, da obstajajo tudi monogamni moški, jaz to pač nisem. O tem se s Tejo nikoli ne pogovarjava, saj je vedela, v koga se zaljublja. Vsak človek ima lastno lestvico sprejemljivih in nesprejemljivih kompromisov. Tako na primer obstajajo moški, ki pretirano pijejo, se drogirajo, pretepajo ženo in otroke, cvilijo zaradi šefov, žene se pa od njih ločijo šele, ko jih slučajno najdejo na čistilki. Tudi prav. Kot rečeno, ni recepta, vsak po svoje. V Tejo sem po petnajstih letih še bolj zaljubljen kot na začetku, preživljava super trenutke, obožujeva čas, ko sva lahko skupaj, to je vse kar šteje. In ne, družinskega življenja ne bi zamenjal za čase pred Tejo niti za tista prva leta, ko sva s Tejo živela, kot bi snemala nov film o Bondu. Družina in otroci so vse. Zato še težje gledam te uničujoče globalistične reforme in medicinsko-ekonomske prevare, kjer stari senilni prdci želijo reorganizirati ves svet in, med drugim, odpraviti tudi osnovno družbeno celico, družino. Groza."
 

Komentarjev 4
  • sam1 07:36 06.marec 2023.

    Že stari je molzel vse člane sindikata,da lahko ta serator uživa v trošenju nagrabljenega.....

  • Toma 22:10 04.marec 2023.

    Kupljena titula!

  • Grof 17:36 04.marec 2023.

    Janolko ni padlo daleč od drevesa, fotr je nakradu, da je mulc špilal afne, …