Magazin > VIP
59 ogledov

"Nekomu se zdi ljubo udariti po moji glavi"

Ula Furlan in Miša Molk Osebni arhiv
Miša Molk o novi generalni direktorici RTV Slovenija Nataši Pirc Musar.

"Težko bi rekla, da je v naravi moškega kaj drugega kot v naravi ženske, kar se tiče obvladovanja medijev, odločitev, vizije in strategije. Tega ne morem ločiti na moške in ženske, saj se tudi med seboj zelo razlikujemo. Imamo moške, ki so bolj feminilni, in imamo ženske, ki imajo več moške odločnosti, zato tega ne bi opredeljevala po spolu," pravi Miša Molk, legenda razvedrilnega programa RTVS, o prvi ženski, ki bo stopila v čevlje generalnega direktorja RTVS – Nataši Pirc Musar.

"Vsak, ki zna delati in pozna medij, ga ne sme zmesti nobena sprememba na vrhu. Nataša je odločna ženska, redkokdaj zaniha, medij pozna, priporočam pa ji, naj si ne nabavi takoj kakšnih prišepetovalcev, ki bi ji porušili čisto sliko in jo začeli packati. Vendar mislim, da je Nataša tako razsodna, da bo že znala razmisliti, katere informacije potrebuje in katerih ne," je prepričana Molkova, ki na špekulacije, da naj bi se z nastopom Pirc Musarjeve bala za oddajo NPU, ki jo vodni njena hči Ula Furlan, odgovarja: "S tem, kar Ula počne v hiši, nimam nič. Ne vem, zakaj bi bil v hiši kakšen preplah zaradi tega. To je hud trač, saj se z nikomer nisem pogovarjala. Nekomu se zdi zelo ljubo ponovno udariti po moji glavi in morda še po Ulini. Tega ne razumem. Verjetno bo morala generalna direktorica začeti z marsičim drugim in ne ravno z oddajo, ki bi prizadela Furlan-Molkove. To se mi zdi traparija in zloraba mojega imena na silo."

 

 

Komentarjev 6
  • Žurnalček 10:47 28.april 2014.

    Kdaj se bo tale penzionirala ? Mogoče pa zato po liftingig hod , da bi prevarala ZZSZ in da se ne bi tu kdo spomnil , da ima 80let !

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 11:51 09.april 2014.

    MOLK JE ZLATO, pravi pregovor, razen seveda v Sloveniji, kjer je DREK!

  • Jaka.marinsek 10:47 09.april 2014.

    Miša dej ne lapat. Tamala je sama tko sposobna da je prišla kar čez noč do oddaje na RTV. Pa je de...