Magazin > VIP
8209 ogledov

Nelly Furtado neprepoznavna

nelly furtado
1/3
Kanadčanka je pred kratkim praznovala 40. rojstni dan.

O Nelly Furtado v zadnjih letih ni bilo slišati veliko. Zadnji album, The Ride, ki se po uspehu ne more kosati z njenimi prvimi albumi, je izdala marca 2017. Njena kariera je prvi večji udarec doživela leta 2010. Album, ki ga je takrat izdala, je bil polomija. Takrat je pevka celo razmišljala o koncu kariere. Eno leto pozneje se je znašla v vseh tabloidih, saj se je razvedelo, da je nastopila za libijskega voditelja Moamerja Gadafija in bila za to mastno plačana – dobila naj bi milijon dolarjev.

Nelly se je umaknila iz javnosti in marsikdo je na ulici ne bi več prepoznal. 40-letnica je v svoji domovini, Kanadi, sicer še vedno velika zvezda. Po vsem svetu je prodala več kot 40 milijonov albumov, s čimer se je uvrstila na lestvico najuspešnejših kanadskih pevcev. Pohvali se lahko z grammyjem, Billboardovo nagrado, MTV-jevo nagrado in tudi nagrado World Music Award.

Nelly Furtado | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.