Magazin > VIP
24 ogledov

Nemarni Robert

Žurnal24 main
Robert Pattinson je priznal, da nosi ista oblačila več dni.

Igralec je priznal, da obožuje nakupovanje v trgovinah s cenejšimi oblačili, kamor pa se zaradi svoje priljubljenost zelo redko odpravi. „Obožujem cenena oblačila, še posebej pa rad nakupujem v trgovinah z rabljenimi oblačili. Ker si tega zaradi svoje slave ne morem več privoščiti, večinoma nosim ista oblačila,“ je povedal Robert, ki se je temi izjavami zagotovo zameril svojim oboževalkam, ki so imele igralca za urejenega.  

„Želim si, da bi se lahko normalno odpravil po nakupih v trgovine po mojem okusu. Ker so mi paparaci ves čas za petami, pa to žal ni mogoče,“ je potožil 24-letnik, ki pa kljub svoji ljubezni do rabljenih oblačil obožuje tudi visoko modo.

Igralec je namreč dober prijatelj z oblikovalcem Marcom Jacobsom, ki Roberta rad oblači v svoje kreacije. „Vsa oblačila, ki sem jih in jih bom imel oblečena na premierah, so Marcova,“ je ponosno povedal Robert, ki se je svojim igralskim kolegom pred kratkim zameril zaradi zanemarjanja osebne higiene.

„Obupno smrdi. Robert se skoraj nikoli ne tušira, to pa ljudi, ki z njim delajo, spravlja v bes,“ je povedal neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.