Magazin > VIP
2293 ogledov

Nemškemu zvezdniku morilec vzel sestrično in teto

Stefan Mross Profimedia
Sedaj se je začelo sojenje.

Znani nemški trobentač, pevec in voditelj Stefan Mross je v začetku lanskega maja izvedel, da sta bili njegova 76-letna teta in 50-letna sestrična, ki sta živeli v bližini Salzburga, umorjeni. 46-letnik je takrat na Instagramu zapisal: "Dragi prijatelji, iz srca bi se vam rad zahvalil za vaše sočutje."

Mrossa sedaj spet čakajo težki dnevi, saj se je včeraj začelo sojenju morilcu Gottfriedu O., ki je krivdo že priznal. 52-letnik je glasbenikovo sestrično pred grozovitim dejanjem več mesecev nadlegoval. Le štiri mesece pred smrtjo ga je nesrečnica zaradi zalezovanja prijavila policiji, ki pa ji ni mogla pomagati. "Tega nikoli ne bom prebolela. Smo velika družina, sedaj pa manjkata dva delčka. Težko je," je povedala zvezdnikova mama in sestra umorjene. "Že pogreb je bil nočna mora," je še dodala. 

Morilec, sicer zasebni detektiv, se bo moral na sodišču zagovarjati tudi zaradi poskusa umora nekdanjega dekleta, napada, mučenja živali, zalezovanja in nezakonitega posedovanja orožja. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.