Magazin > VIP
92334 ogledov

Nemški medij: Končno napredek pri Schumacherju

michael schumacher Profimedia
To razkriva Jean Todt.

Nekdanji šef Ferrarija Jean Todt že desetletja velja za enega najbližjih prijateljev družine Schumacher. Je tudi eden redkih, ki sme Michaela Schumacherja, ki se je pred devetimi leti ponesrečil med smučanjem v Franciji, redno obiskovati. Schumijeva žena in otroka mu zaupata, da v javnosti ne bo razglabljal o zdravstvenem stanju 7-kratnega prvaka v Formuli 1, kar Todt tudi spoštuje, kdaj pa kdaj pa za medije le pove kakšno novo informacijo. Tokrat je ta po pisanju InTouch zelo pozitivna. "Končno napredek," so naslovili članek o Schumiju. To jim je o Michaelu povedal Todt.

"Še vedno je v mojem življenju," je povedal Francoz in dodal, da s Schumijem pogosto gleda televizijo. "Zelo je pozoren. Še vedno je tukaj in se bori." Besede, ki vlivajo upanje ...

Za to, da se lahko še bori, se nekdanji dirkač lahko zahvali družini. "Živimo skupaj, skupaj opravljamo terapije, delamo vse, da bi se Michael počutil bolje in da občuti, kako kot družina držimo skupaj," je Corinna Schumacher povedala v dokumentarni seriji, ki jo je Netflix posnel o Michaelu.

Komentarjev 6
  • Natalija2719 12:30 03.januar 2023.

    Sram naj vas bo kakšne kracate. Michael se morda res ne spomni kdo je, a zelo dobro se spomni Corinne. Ne zna si predstavljati življenja brez njega. Zmeraj mu je stala ob strani. Respect pred to žensko. Ubogi vaši partnerji, ...prikaži več, res se mi smilijo.

  • usagichan 19:36 02.januar 2023.

    Od nesreče je možgansko mrtev, družina pa prodaja lažna upanja medijem na vsake toliko časa. Kakšno norčevanje iz vseh nas.

  • asmas1965 17:07 02.januar 2023.

    če nebi imela njegova podlasica (žena) v "sefu" par miljonov eur bi bil že zdavnaj mrtev