Magazin > VIP
31 ogledov

Neokusni tviti 50 Centa o Japonski

Brezčutni raper (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Raper 50 Cent je v petek mnoge negativno presenetil s svojimi neokusnimi komentarji na Twitterju o nedavnem potresu in cunamiju na Japonskem.

35-letni raper 50 Cent je v petek na Twitterju šokiral s svojimi brezčutnimi komentarji o nedavnem potresu in cunamiju na Japonskem. Sprva je sicer začel z nedolžnimi pozivi svojim sledilcem: "Poglejte Japonsko, povejte ljudem, da jih cenite, da jih imate radi." Sledile pa so popolnoma neokusne izjave v povezavi s tragedijo, kot so: "Glejte, to je resno, moral sem evakuirati vse svoje ku*** iz LA-ja, Havajev in Japonske. Moral sem. Lol."  Spet v drugem se je posmehoval grožnji cunamija na ameriški zahodni obali: "Val bo ob osmih zadel belčke, ko bodo poskušali deskati."

Ko so njegovi sledilci začeli izražati ogorčenje nad njegovimi zapisi, je odgovoril: "Nekateri moji tviti so neumni, kar počnem zaradi šokiranja. Ljubite jih ali sovražite. Vseeno mi je." Po takem komentarju lahko sklepamo, da mu ni kaj prida žal.

In medtem ko se 50 Cent dela norca iz katastrofalne naravne nesreče, nekateri drugi hip hop izvajalci, kot sta Diddy in Kanye West, pozivajo svoje oboževalce, naj pomagajo žrtvam. Diddy je zapisal: "Pošljite Rdeči križ na 90999 in donirajte 10 dolarjev za žrtve cunamija. Molite za Japonsko."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.