Magazin > VIP
5435 ogledov

Neprepoznaven, tečen, nesramen: Kaj se je zgodilo s filmsko ikono?

chevy chase
1/5
Chevy Chase je veljal za enega od najbolj zabavnih moških v filmski industriji.

Mediji poročajo, da se je komik Chevy Chase izoliral od sveta in da le redkokdaj zapušča svoj dom v New Yorku. Pravijo, da k sebi ne spusti niti svojih najožjih prijateljev in da živi kot puščavnik, zaradi česar so mnogi zelo zaskrbljeni. Igralec je namreč veljal za veseljaka, ki ni izpustil nobene zabave.

Močno se je spremenil leta 2014, ko je doživel srčni napad. Dve leti pozneje pa se je zdravil zaradi odvisnosti od alkohola, od takrat dalje pa se bori z odvečno težo oziroma jojo učinkom. Še bolj kot njegove težave s težo, pa je očitna njegova slaba volja. Zvezdnik je bil med snemanjem serije Community tako zoprn, da mu je scenarist Dan Harmon menda zagrozil, da ga bo udaril. Med nekim intervjujem v Londonu pa se je norčeval iz novinarjevega naglasa. Kot je takrat povedal očividec, se je prijeten večer zaradi Chase spremenil v neprijetno konfrontacijo.

"Slabo je z njim. Iz svojega življenja je izobčil vse, ki jim je bilo mar zanj,“ pravi vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.