Magazin > VIP
41314 ogledov

Nepričakovano je umrl 34-letni pevec Aaron Carter

aaron carter, nick carter Profimedia
Umrl je v soboto na svojem domu.

Ameriški mediji poročajo, da je v 35. letu starosti umrl pevec Aaron Carter, mlajši brat Nicka Carterja, ki je zaslovel s skupino Backstreet Boys. "Z velikim obžalovanjem potrjujem, da so Aarona Carterja zjutraj v njegovi hiši našli neodzivnega," je njegov predstavnik povedal za Page Six in dodal: "Družina je bila obveščena in bo priletela v Los Angeles. Aaron je proti koncu svojega življenja trdo delal na tem, da bi okreval, da bi bil dober oče in da bi se pobotal s svojo družino."

Zvezdnik je umrl v svoji hiši v Kaliforniji. Njegove posmrtne ostanke so našli v kopalni kadi. Portal TMZ piše, da je policija okoli 11. ure zjutraj prejela klic, da je v banji utonil moški. Na kraj so bili takoj napoteni reševalci.

Tako kot njegov slavni brat je tudi Aaron zaslovel kot otrok. Izdal je štiri albume, prvega pri rosnih devetih letih. Njegov prvi album se je prodal v več kot milijon izvodih, njegov drugi album pa je bil še trikrat bolj uspešen.

V zadnjih letih je Carter tabloide sicer polnil zaradi svoje odvisnosti od prepovedanih snovi. Javno je povedal, da ima bipolarno motnjo, shizofrenijo, manično depresijo, trpel pa je tudi zaradi tesnobe. 

Za seboj je pustil 2-letnega sina Princa

aaron carter | Avtor: Profimedia Profimedia

 

 

Komentarjev 3
  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 12:31 06.november 2022.

    Muzičarji so do 70ih umirali večina zaradi alkota,potem se je pridružila še droga in tako je še danes in vedno bo tako

  • nada4 10:46 06.november 2022.

    Zadevanje z drogami naredi dolgotrajne posledice, med njimi je odpoved delovanja srca oz. srčni zastoj. Veliko slavnih in znanih je že umrlo zaradi tega, hote ali nehote.