Magazin > VIP
76091 ogledov

Nepričakovano se je poslovila naša pevka in voditeljica

viktorija petek Youtube
Umrla je Viktorija Petek.

Radio Veseljak piše, da se je poslovila slovenska pevka in televizijska ter radijska voditeljica Viktorija Petek. "Sporočamo žalostno vest, da se je poslovila naša nekdanja radijska in televizijska kolegica Viktorija Petek. Pretresljivo vest je sporočil njen nekdanji, dolgoletni partner in glasbeni kolega Dušan Zore, s katerim sta dolga leta skupaj ustvarjala tudi kot spremljevalna skupina legendarnega Brendija. Sicer zavedno Štajerko, doma iz Laškega je nenadoma izdalo srce. Zaustavilo se je nenadoma in za vedno prenehalo z bitjem,“ so zapisali.

Viktorija je velikokrat prepevala spremljevalne vokale, znana pa je bila tudi kot samostonja pevka. Med njenimi hiti so pesmi  Dve pomladi, dve jeseni,  Rdeča vrtnica, Kje so poti, Vsak nasmeh ...

Družini izrekamo sožalje.

Od Viktorije so se na družbenih omrežjih poslavljali tudi znani Slovenci, med njimi je bila Natalija Kolšek, ki je zapisala: "Viktorija Petek, hvala za prečudovito pesem (Solza tiho padla je na dlan), ki si jo ustvarila zame takrat. Zdaj bo ta solza stekla tebi v slovo, a kdor za sabo pušča take kreacije, nikoli zares ne umre. RIP in pozdravi Brendija."

Komentarjev 4
  • dusan72 06:08 11.januar 2021.

    Kreteni nesposobni !!! Odpiram stran za homemade atomsko bombo, pa za razfukat nesposobne skrbnike dotične strani.. Link KMALU... Luzerji !!!

  • cenili 00:42 11.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • ode 19:01 08.januar 2021.

    Oglejte super hit v duetu z Ivom Radinom. Odlično besedilo z čustvenim nabojem. Ko mislim, da slabše, kot je, ne more biti, si jo zavrtim. https://www.youtube.com/watch?v=G08S615yKNI