Magazin > VIP
4549 ogledov

Nepričakovano slovo: Mladi zvezdnik dočakal le 19 let

Landon Clifford Instagram
Za vedno je oči zaprl ameriški spletni zvezdnik Landon Clifford.

Kmalu po rojstvu druge hčerke je umrl 19-letni Američan Landon Clifford, ki je skupaj s soprogo vodil uspešen YouTube kanal Cam&Fam, ki ga spremlja več kot milijon ljudi.

Žalostno novico je sporočila užaloščena vdova. "13. avgust je bil Landonov zadnji dan v vlogi očeta. Po tem, ko je naslednjih šest dni preživel v umetni komi, je umrl in svoje organe daroval pomoči potrebnim po vsej državi. Umrl je in rešil življenja drugih. Takšen človek je bil. Sočuten, ljubeč, obziren, prijazen in nežen,“ je zapisala Camryn Clifford in dodala, da je izgubila najboljšega moža na svetu, njuni hčerki pa odličnega očeta. "Na žalost ga nikoli ne bosta zares poznali. Tako mlad je bil. Pred njim je bilo še celo življenje. Stvari se ne bi smele odviti na ta način. Moral bi dočakati svoj naslednji rojstni dan. Hčerki bi moral pospremiti do oltarja. Moral bi se postarati z mano. Besede ne morejo opisati moje bolečine.“

Za Landona je bila usodna poškodba glave. Kaj se je zgodilo, ni znano.

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.