Magazin > VIP
16987 ogledov

Neprijetno: Zato kralj Karel na svoj rojstni dan ni povabil Harryja

charles, william, harry Profimedia
Meghan in Harry zanikala, da sta prejela vabilo.

14. novembra bo kralj Karel v krogu družine praznoval 75. rojstni dan. Meghan in Harry bosta manjkala. Najprej se je govorilo, da je Harry povabilo odklonil, nato pa sta Sussexa javno povedala, da ne prideta, ker povabila sploh nista dobila ...

Strokovnjakinja za kronane glave Jennie Bond je za OK! dejala, da Meghan in Harry povabila verjetno nista dobila zato, ker bi bilo drugim članom družine "grozno neprijetno", če bi se praznovanja udeležila tudi pobegla modrokrvneža. "Predstavljajte si, kakšno neprijetno vzdušje bi ustvarila njuna prisotnost. Kralj, kraljica, William, Catherine, zakonca Edinburg in njihove družine sedaj sestavljajo stabilno in srečno družinsko enoto," je povedala nekdanja poročevalka BBC in dodala: "Na drugi strani Atlantika pa imamo odtujena in nezadovoljna tujca, Harryja in Meghan. Če bi se pojavila, bi to zagotovo pokvarilo praznovanje. Še vedno je čutiti krivdo in bolečino, in to na obeh straneh. To je treba rešiti, preden se lahko družina zares zbere."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.