Magazin > VIP
4 ogledov

Nerazumne zahteve so jo stale nastopa

Jennifer Lopez Flynet
J.Lo je zapravila priložnost za nastop pred 60 milijonskim občinstvom.

Jennifer Lopez je zaradi svojih nerazumnih zahtev zapravila izjemno priložnost. Ponudili so ji namreč, da bi nastopila na turnirju indijske lige prvakov v kriketu, ki ga vsako leto spremlja 60 milijonov ljudi, a je diva s svojimi nerazumnimi zahtevami zapravila priložnost. Poleg hotelskih sob za svoje spremstvo je zahtevala celo privatno letalo.

Neumna poteza, saj je dogodek primerljiv z ameriškim Super Bowlom, lani pa si ga je ogledalo kar 56 milijonov ljudi. Iz Jenniferinega kampa so sporočili, da je pevka res dobila ponudbo za nastop, vendar se je zapletlo z datumom, saj J. Lo to poletje snema nov album.

Lopezova je sicer znana po svojih nerazumnih zahtevah. Leta 2010 je za nastop v videospotu dobrodelne organizacije zahtevala štirinajstmetrsko prikolico z belo opremo, belimi lilijami in svečkami. No, tokrat njenim željam niso ugodili in jo raje zamenjali s Pitbullom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.