Magazin > VIP
30 ogledov

Nerodno srečanje s princem Charlesom

Ustrašil se je "norega" komika. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Russell Brand se je pred kratkim spoznal s princem Charlesom in ga pri tem "prestrašil".

35-letni komik Russell Brand je v ameriški pogovorni oddaji Live With Regis & Kelly razlagal, kako se je pred kratkim na podelitvi nagrad "Pride of Britain" v Londonu srečal s princem Charlesom. Vendar srečanje ni potekalo čisto gladko.

Namesto da bi se vljudno rokoval z britanskim prestolonaslednikom, mu je preveč stisnil roko, je nato ni hotel spustiti in navsezadnje prestrašil 62-letnega princa. "Spoznal sem princa Charlesa. Bil sem malo nervozen zaradi tega. Ko spoznaš nekoga, ki ima predznak princ pred svojim imenom, te to dela malo nervoznega. Rokovala sva se in si pogledala v oči. Lahko sem videl, kako mu je takrat šinilo skozi misli, da se rokuje z norim komikom," je izjavil duhoviti Russell.

Dodal je, kako se je osramotil tudi pred njegovo soprogo Camillo. "Celoten protokol je tako kompliciran, da se je res težko sprostiti," je razložil britanski komik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.