Magazin > VIP
28 ogledov

Neslana šala o streljanju na Batmanovi premieri

Dane Cook FameFlynet
Ameriški komik Dane Cook se je komaj teden dni po streljanju na premieri novega filma o Batmanu, šalil o tragediji, v kateri je umrlo 12 ljudi.

Dane Cook je pred nekaj dnevi med svojim nastopom izrekel šalo, ki je naletela na precej mlačen odziv, nad komikom pa se zdaj zgražajo vsi ameriški mediji. "Menda je ta tip v kinodvorano vdrl 25 minut po začetku filma. Ne vem, če ste slišali, ampak film je zanič. To so si zagotovo mislili tudi gledalci in precej prepričan sem, da si je marsikdo v dvorani rekel: 'Oh, ustreli me'." Daneovi šali se je nekaj ljudi sicer smejalo, a večina se je začela pritoževati.

Da je naredil napako in da bi moral držati jezik za zobmi, je dan kasneje ugotovil tudi Dane, ki se je za svoje besede že opravičil in dejal, da je šlo za "slabo presojo." O tem je zapisal tudi na Twitterju: "Tragedija v Koloradu me zelo žalosti in nikakor nisem želel, da bi šala izpadla tako. S srcem sem pri žrtvah in njegovih družinah."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.