Magazin > VIP
142 ogledov

Nesreča usodna za Romihovega očeta

viktorji Boštjan Romih Anže Petkovšek
Prometna nesreča v Šentjurju pri Celju se je tragično končala za očeta priljubljenega voditelja Boštjana Romiha.

Kot smo poročali že v sredo, je bila prometna nesreča pri Šentjurju, kjer je ob hudem nalivu voznik tovornega vozila zavil na nasprotno vozišče in ob tem čelno trčil v osebno vozilo, usodna za 71-letnega očeta voditelja Boštjana Romiha. Hudo poškodovana pa je tudi sopotnica, Boštjanova mama, ki je trenutno v bolnišnici, a ni v življenjski nevarnosti.

Voditelju oboževalci na družabnih omrežjih izrekajo številna sožalja, katerim se pridružuje tudi naše uredništvo:

"Boštjan, resnično izrekam iskrene sožalje,ne vem zakaj se morajo pridni in pošteni ljudje tako hitro in na takšen način posloviti."

"Iskreno sožalje ob izgubi očeta, res je hudo , mamo smo spoznali v eni tvojih oddaj še na RTV SLO 1. Bog naj obvaruje vsaj njo, če se je že oče moral na tak tragičen način posloviti iz tega sveta."

"Iskreno sožalje našemu priljubljenemu voditelju in njegovi družinici!"

"Sožalje Boštjanu in vsem ostalim žalujočim ... mami pa želim čimprejšnje in uspešno okrevanje."

"Čeprav vas osebno ne poznam, sočustvujem z vami in vam izrekam iskreno sožalje, mami pa čimprejšnje in uspešno okrevanje."

"Moje iskrene sožalje, pa upam, da boste v miru preživeli to raztreseno situacijo."

Komentarjev 2
  • metkapezdirec 12:11 02.maj 2014.

    Te dni smo se poslovili od priznanega radiologa, dr. Marjana Glusica, od nase drage stanovalke, gospe..., od dragega soseda... Sozalje druzini Romih in vsem ostalim druzinam, ki te dni zalujejo. Posebno priznanje pa ljudem, ki so vcasih resevali nasa zivljenja ...prikaži več in kakor koli skrbeli za nas!!! Sozalje druzini Romih, Kerstnik, Glusic, Avsec...

  • Marjan Valič 10:06 02.maj 2014.

    dragi boštjan iskrene sožalje u izgubi predragega očeta tebi in usem ki so ga imeli radi bog daj če je že taka huda nesreča da bi saj tvoja mama čimprej okrevala samo ljublene osebe se nikoli nepozabi Boštjan drži se