Magazin > VIP
8192 ogledov

Nesreča: Zvezdnica žaluje za dveletnim sinom

Jasmine Yong Instagram
Jasmine Yong je izgubila sina

Malezijska vplivnica Jasmine Yong je svojim sledilcem sporočila, da je izgubila dveletnega sina Enza. "Naš dojenček Enzo se je prelevil v veselega angelčka. Nič več bolečine in nič več trdega dela. Hvaležni smo za vse molitve in dobre želje,"  je ob kolažu posnetkov, ki so nastali po otrokovi smrti, zapisala Jasmine. Poleg sožalnih voščilnic in balonov, ki se dvigajo v nebo, je objavila tudi malčkovo krsto.

Jasmine in njen mož Lim Kong Wang sta razložila, kaj se je zgodilo. "V soboto, dan pred materinskim dnevom, se je naša tričlanska družina prijavila v hotel. V nedeljo, na materinski dan, je bil Enzo v hotelski postelji. Nato se je kot običajno stisnil k nama in zaspal s stekleničko. Tudi midva sva zadremala, in ko smo se zbudili, ga ni bilo več in zaklenjena vrata do notranjega bazena so bila odprta, Enzo pa je bil v bazenu. Oživljala sva ga, a ni uspelo."

Vplivnica je nadalje razložila, da jim zaradi slabe internetne povezave v hotelu ni uspelo priklicati pomoči. Z otrokom v naročju sta pohitela do hotelske avle in prosila osebje, naj pokličejo reševalce. V bolnišnici je otrokovo srce spet začelo biti, a k zavesti Enzo ni več prišel. "Trudil se je, dokler včeraj popoldne ni doživel srčnega zastoja, čeprav je prejemal kisik."

Komentarjev 1
  • Ender3 15:53 24.maj 2024.

    Uuuh to je pa žalostno slišati. Kriva pa starša. To morajo biti grozni občutki krivde..