Magazin > VIP
7644 ogledov

Neverjetna sprememba Braneta Kastelica

Brane Kastelic facebook
Pravi, da bo o tem napisal tudi knjigo.

Kot je videti, se je Brane Kastelic v času pandemije malce preveč "tolažil" s hrano in to se mu je kaj kmalu poznalo tudi na videzu. Dolgo časa je svoj spremenjeni videz skrival, a se je pred kratkim le odločil, da temu naredi konec ter se spoprijel z odvečnimi kilogrami. Zdaj je svoj uspeh delil tudi z drugimi.

"Če je volja, je pot do ... marsičesa, na primer shujšanja. Lani sem se podal na to pot, ker sem se med pandemijo grdo poredil in to skrival na vse mogoče, celo pred seboj. V prvih treh mesecih sem se znebil 17 kilogramov, ja, 17, sredi septembra letos sem se vrnil na to pot in se znebil še 7 kilc. Zadovoljen z obnovljeno ploskostjo in ozkostjo. In ne pogrešam ljubezenskih ročic. Bom spisal ozko, lol, knjižico o tem, kako sem se poredil, kar je zelo enostavno, in kako shujšal, kar ni lahko, in kako je bilo na tej poti. Morda bo marsikomu koristila," je razkril na Facebooku. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.