Magazin > VIP
37968 ogledov

Neverjetne nove informacije o tragični smrti priljubljene pevke

aaliyah Profimedia
Aaliyah ni hotela na letalo.

aaliyah | Avtor: Youtube Youtube
25. avgusta bo minilo 20 let od tragične smrti princese R&B-ja, pevke Aaliyah, ki je dočakala le 22 let. Lepotica je umrla v letalski nesreči na Bahamih, kjer je snemala spot za pesem Rock the Boat. Skupaj z osmimi drugimi potniki je bila na poti v Miami. Kot je pokazala preiskava, je pred vzletom počilo med pevkinimi spremljevalci in pilotom, in sicer zaradi prtljage. Letalo je bilo pretežko, poleg tega tovor ni bil enakomerno porazdeljen. Toksikološki testi so pokazali, da je imel neizkušeni pilot v krvi kokain in alkohol. 
Izsledki preiskave glasbeni novinarki Kathy Iandoli, ki je sedaj o Aaliyah napisala knjigo, niso pustili spati. Zakaj bi zvezdnica, ki se je bala letenja in po katero bi naslednji dan prišlo drugo letalo, vkrcala na majhno in pretežko cesno 402?

Avtorica je na to vprašanje našla odgovor. Dal ji ga Kingsley Russell, ki živi in dela na Bahamih. Ko je lani umrl Kobe Bryant, je Russell objavil video, v katerem je povedal, da ga je košarkarjeva smrt spomnila na Aaliyah, ki tistega usodnega dne ni hotela na letalo, a so jo omamili in spečo nesli na krov. To je videl na lastne oči. Le nekaj minut pozneje je slišal, kako je letalo padlo na tla.

Iandolijeva je v pogovoru za The Daily Beast povedala, da se spominja, kako jezna je bila na zvezdnico. "Zakaj si si tako močno želela na letalo? Spominjam se, da sem pomislila: 'Hotela se je vrniti k Damonu Dashu, hotela je k svoji ekipi in kdo si s sabo ne bi želel odpeljati tudi svojih stvari.' Spoznanje, da ni želela na letalo, je zame in za ljudi, kot sem jaz, prineslo neke vrste zaključek. Nesrečen zaključek, a morala sem slišati, da ni hotela na letalo. Oseba, ki sem jo imela za najbolj razumno osebo na svetu, je bila dovolj razumna, da ni hotela na letalo. Dejstvo, da je vztrajala v taksiju – to so stvari, ki jih nismo vedeli.“

Komentarjev 1
  • Joseph_Smith 10:07 05.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦