Magazin > VIP
5121 ogledov

Neverjetni prizori v našem MasterChefu

masterchef
1/4
POP TV
Prizor, ki je gledalce ganil.

Pretekli teden je iz šova MasterChef izpadel priljubljeni Anže, ki se je v izločitvenem kuhanju pomeril s Kimi. V 30 minutah sta morala skuhati hladno paradižnikovo juho. 

Karim je med kuhanjem pripomnil, da je Kimi na dobri poti do balkona in poskušal Anžeta še dodatno spodbuditi z besedami: "Vse stisni iz sebe, ker verjamem, da lahko.“

Kimi je nato skočila do svojega sotekmovalca in ga objela. Kot je povedala, mu je poskušala dati dodatno energijo, da bi se še naprej boril. "To je bila danes najbolj iskrena stvar,“ je njeno potezo pokomentiral Anže.

Da je bilo to nadvse ganljivo, so se strinjali tudi gledalci. "Definitivno najlepši dvoboj in seveda iskren objem,“ je prizor pokomentirala gledalka. 

Kimijine dobre želje Anžetu, ki je veljal za ljubljenca občinstva, niso pomagale.

"Mislil sem, da veliko stvari vem, pa ni res. Veliko sem se naučil od tekmovalcev in od vas. In to mi veliko pomeni,“ je v slovo povedal sodnikom. Sledilo je še eno presenečenje. Sodniki so se od Anžeta želeli posloviti še s stiskom roke, kar bi mladeniča skoraj spravilo v jok. Anže namreč ni vajen pohval. Za konec je povedal, da zaradi šova sedaj veliko bolj spoštuje kuharje in samega sebe.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.