Magazin > VIP
9427 ogledov

Neverjetno: Ed Sheeran močno shujšal

ed sheeran
1/4
Profimedia
Pevec je shujšal za 22 kilogramov.

Britanski pevec Ed Sheeran je v spletni oddaji Behind The Medal razkril, zakaj je shujšal. 28-letni zvezdnik je razložil, da se je v svoji koži dobro počutil, vse dokler ga na odvečne kilograme niso začeli javno opozarjati oziroma žaliti – tako mediji kot tudi spletni komentatorji.

Na začetku svoje kariere, ko se je za poslušalce boril skupaj s fanti iz One Direction in Justinom Bieberjem, ki se vsi lahko pohvalijo z izklesanimi telesi, se Ed zaradi polnejše postave ni želel pojavljati v svojih videih. 

Priznal je, da se, kadar je na turneji, prehranjuje zelo nezdravo. Že večkrat je shujšal z zelo radikalnimi dietami. Kot pravi, je bil nekajkrat celo preveč suh. "To je bila druga skrajnost. Bil sem zelo debel in sem si rekel, da moram izgubiti čim več kilogramov.“
28-letnik, ki je pred kratkim najavil daljši odmor, je sedaj shujšal za 22 kilogramov. Pravi, da je trenutna teža zanj idealna.  Mnogo bolje se počuti tudi zato, ker je pred tremi leti nehal kaditi. "Telovadim skoraj vsak dan in jem in pijem, kar želim,“ je še izjavil pevec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.