Magazin > VIP
16756 ogledov

Neverjetno: Gregorja Čeglaja dobrodelna organizacija zavrnila

čeglaj Youtube
Ne bo več dobrodelen.

Nekdanji Poptevejev sanjski moški, Gregor Čeglaj, je zbiral denar za pomoči potrebne, ker pa je pri tem naletel na težave, danes pravi, da v prihodnje ne bo več dobrodelen. "Dobrodelnosti se od 1. februarja ne grem več. Slovencem nekaj predstaviti, da želiš pomagati in delati dobro ... To je katastrofa. Že samo predaja denarja je težavna, ker te vsi hočejo zafrkniti, ti pošiljajo ne vem, koga vse, in neki komentirajo ... Katastrofa," je povedal na svojem YouTube profilu.

Čeglaj pravi, da se je povezal z dobrodelno ustanovo, ki ima po Sloveniji več izpostav, na ljubljanski so ga zavrnili. "Ker sem to hotel narediti jaz, so rekli, da ne bodo dali seznama otrok, ki potrebujejo darila. Štajerci, Primorci - vsi so rekli ja, v Ljubljani pa so imeli pomisleke," je s sledilci delil zgodbo in dodal, da se mu zdi takšno obnašanje nadvse nedobrodelno, saj ne bi smelo biti pomembno, kdo daruje.

To pa ni bilo edino grenko spoznanje. Gregor tudi pravi, da so povabili ogromno otrok iz revnih družin, da bi jim pripravili presenečenje, a se vsi niso prikazali na dogodku. "Danes moraš v Sloveniji človeku v zadnjico potisniti darilo ali denar nakazati na račun ... Če mora narediti en korak, da pride to iskat, ne bo prišel. Hotel sem najbolje, ampak ta naša mentaliteta ..."

Za svoje sledilce je imel še eno slabo novico - kmalu se bo umaknil z vseh družbenih omrežij, tudi zato, ker je preveč negativizma. 

Komentarjev 6
  • Orto 15:34 31.december 2022.

    Pravi dobrotniki ostanejo večinoma anonimni in darujejo zaradi tega ker čutijo družbeno odgovornost. Zakaj se mi dozdeva, da gre v tem primeru za poskus cenene samopromocije. Pa še nekaj, vsak pravi moški ne odneha pri prvi oviri ampak se bori, ...prikaži več da doseže svoj cilj v življenju. To lastnost bi moral imeti tki. sanjski moški še bolj izraženo, ne pa da se preda ob prvem izstreljenem naboju. Skratka instant produkt instant družbe.

  • rene63 13:59 31.december 2022.

    Toti naj kr lepo ostane tam pri onih primitivcih cez luzo...

  • Svobodnež 13:32 31.december 2022.

    A tale čudak je hotel dobiti kar seznam najbolj ubogih otrok??? Ima vsaj osnovno šolo dokončano? Še ni slišal, da ne more kar tako razpolagati z najbolj občutljivimi in bolečimi osnovnimi podatki, da bi se potem hvalisal, kako je pomagal?