Magazin > VIP
5009 ogledov

Neverjetno: J.Lo in Alex Rodriguez bi za ta nakup zapravila milijarde

alex rodriguez, jennifer lopez
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez razmišljala o gromozanski investiciji

Govori se, da pevka Jennifer Lopez in legenda bejzbola, Alex Rodriguez, razmišljata o nakupu newyorškega bejzbol moštva The Mets. Kot piše Fox, je sreča na njuni strani. Zaradi negotovosti, ki v športu vlada zaradi koronavirusa, bi lahko dobila velik "popust“.

Par, ki se namerava še letos poročiti, naj bi že najel investicijsko banko, ki jima pomaga pri zbiranju denarnih sredstev. 

Moštvo družina Wilpon prodaja že nekaj časa. Decembra lani je v zadnjem trenutku od nakupa odstopil milijarder Steve Cohen, ki je za 80-odstotni delež ponudil 2,6 milijarde. Po pisanju TMZ je bilo veliko strokovnjakov mnenja, da je bila ponudba previsoka. Moštvo naj bi bilo po mnenju njihovih virov v tem trenutku vredno okoli 1,5 milijarde.

Par naj bi se sicer zanimal za nakup manjšega in ne 80-odstotnega deleža, a teh govoric zvezdnika še nista komentirala.

TMZ sicer poroča, da imata razdelan načrt. Alex se zaveda, da o poslu ne ve veliko, zato bo denarno plat prepustil drugi, on pa bo skrbel za igralce.

Že poznate vragolije na Joongli?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.