Magazin > VIP
3507 ogledov

Neverjetno, koliko udarcev usode je naenkrat prestala ta igralka

Alli McLaren
1/5
Profimedia
Po fizičnem napadu so se nesrečni dogodki kar vrstili.

30-letna igralka in zvezdnica družbenih omrežij, Alli McLaren, ki je avgusta 2021 s The Post delila težave z zmenki, je v posnetku, ki je zbral več kot 1,6 milijona ogledov, podrobno opisala niz nesrečnih in smrtno nevarnih dogodkov, ki so se ji pripetili.

Najprej jo je napadel brezdomec, ki jo je udaril v obraz in ji zlomil čeljust. "Šel je čez cesto in videla sem ga s kotičkom očesa. Stekel je naravnost do mene in me udaril," je McLaren povedal za Media Drum. "Udaril je po telefonu, ki se je ob udarcu zlomil in padel. Vse se je zgodilo v približno dveh sekundah." Takoj po napadu je poiskala zdravniško pomoč v nujni zdravstveni ustanovi v West Hollywoodu, a so ji zdravniki rekli, da je videti dobro.

Mesece kasneje, ko so ji zobje med vožnjo začeli padati iz ust, je zobozdravnik potrdil, da je bila njena čeljust zlomljena. Po tem, ko poskusi, da bi njeno čeljust vrnili na svoje mesto, niso uspeli, je bila McLarenova prisiljena čakati še dva meseca na operacijio, s katero bi popravili zlomljeno čeljust. "Morala sem na operacijo čeljusti, da bi to popravila. Moj imunski sistem je bil zelo šibak, na koncu pa sem zbolela za okužbo in pljučnico."

Med bojem s pljučnico je padla in utrpela poškodbo možganov, zaradi katere je začela doživljati napade. Dva meseca po začetku zdravljenja zaradi napadov, je McLaren začela bruhati, napadi pa so postajali še pogostejši. Nato so se pojavile še spremembe v razpoloženju, nepojasnjena jeza in zmedenost. Zdravniki so nazadnje odkrili velik nekancerogeni celični tumor v njenih možganih. Odstranili so večino tumorja, vendar so ji kljub temu predpisali še obsevanje. Ko je bila McLarenova v začetku januarja 2023 na poti na obsevanje v lokalno bolnišnico, jo je povozil voznik, ki ni zaviral pred znakom stop. V tej nesreči je nesrečna McLaren utrpela še zlom nog.

Eden izmed komentarjev pod njeno objavo je kasneje zapisal: "V redu, ampak brezdomec ti je nekako rešil življenje."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.