Magazin > VIP
15256 ogledov

Neverjetno: To smo izvedeli o zakonu na sveže poročene Planetove neveste

poroka na prvi pogled Planet TV
Sara Aras se šali, da se je znašla v novem eksperimentu.

Kot smo poročali, se je zvezda letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled, Sara Aras, poročila. Kdo je ženin, ni znano, naši viri pa pravijo, da se je Sara zaljubila v tujca, s katerim je zveza tako hitro napredovala, da sta se odločila za poroko.

Sara nam je zaupala nekaj podrobnosti. "Tudi ta poroka se je zgodila hitro, brez predhodnega spoznavanja. Ni bila ravno na prvi pogled, a možno, da že na deseti. Kakor koli, sva se najprej poročila in skupaj vselila ter nato začela bolje spoznavati. Lahko bi rekli, da sem dobila novo priložnost v eksperimentu."

Sara se je v šovu poročila z Markom, s katerim pa ni našla sreče. Njegov živahni značaj se namreč ni ujemal z njeno bolj umirjeno naravo. Marko je sredi eksperimenta zato zamenjal ženo in se posvetil Jerneji, ki so jo strokovnjaki sicer poročili s Kristijanom. Čeprav sta zdržala do konca, pa je njuna zveza ugasnila, ko so umaknili kamere. Kaj se je zgodilo, si lahko preberete TUKAJ

Planet TV je Sari ponudil, da srečo preizkusi s Kristijanom, a sta kandidata kar hitro ugotovila, da nista za skupaj. Tudi Kristijan je že našel ljubezen. Lepotico, ki je osvojila njegovo srce, si lahko ogledate TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.