Magazin > VIP
7222 ogledov

Neverjetno: Zato naj bi se Jackie Chan odrekel hčerki

jackie chan Profimedia
Na igralca letijo kritike.

Na igralca Jackieja Chana letijo kritike, ker se je odpovedal svoji hčerki Etti Ng Chok Lam, potem ko je priznala, da ljubi ženske. 

Po spletu je zaokrožil prizor iz igralčevega novega filma Ride On, v katerem igra ljubečega očeta. Komentarji na čustveni video so bili najprej pozitivni, nato pa so v javnost prišle podrobnosti o njegovem odnosu s hčerko. "Jackie Chan se je odrekel svoji hčerki, ker je homoseksualka," je povedal komentator, nekdo drug pa je dodal: "S hčerko sta odtujena, ona pa je v finančnih težavah." Mnenje o igralcu, ki se je rodil v HongKong, se je v trenutku spremenilo. Označili so ga za groznega očeta, nekdo je celo napisal, da igralčevega dela ne bo več podpiral. 

Etta se je igralcu rodila po kratkem razmerju s kraljico lepotnih tekmovanj Elaine Ng Yi-lei. Igralec je bil takrat že poročen z Joan Lin. "Nisem svetnik. Naredil sem napako, ki jo je pred mano naredilo že mnogo moških po vsem svetu. Morda je šlo le za igriv trenutek," je po razmerju povedal in se opravičil ženi in sinu. 

Buzzfeed sicer poroča, da igralec svoje hčerke ne pozna, saj se menda še nikoli nista srečala, od njega tudi nikoli ni prejela preživnine. "On je moj biološki oče, vendar ga ni v mojem življenju. V mojem življenju ga nikoli ni bilo, nanj nikoli ne bom gledala kot na očeta. Dokler imam mamo, očeta ne potrebujem," je nekoč dejala Etta, ki pa je leta 2018 očitno ostala tudi brez materine podpore. V videu je dejala, da z ženo Autumn živita na cesti, ker sta njena starša homofoba. 

Jackie je sicer za slab odnos s hčerko okrivil dekletovo mamo. "Vem, da sem jo razočaral. Ker je njena mama pač taka, ne vem, kako naj se do hčerke obnašam," je povedal leta 2004.

 

Komentarjev 6
  • kapibara1 13:30 06.julij 2023.

    Ni večjih rasistov kot so temno črno obšlesani črnci

  • pulse 13:05 06.julij 2023.

    Med mavričnimi barvami ni najti tistih, ki mislijo malo drugače...

  • pulse 13:04 06.julij 2023.

    ed mavričnimi barvami ni najti tistih, ki mislijo drugače ...