Magazin > VIP
17 ogledov

Nezlati voditelj globusov

Ricky Gervais EPA
Komik napoveduje, da se na Zlatih globusih tudi letos ne bo brzdal.

Britanski komik Ricky Gervais, ki je kot voditelj Zlatih globusov lani močno razburil nekatere hollywoodske igralce, je obljubil, da se, kar se tiče humorja, tudi letos ne bo omejeval.

Kot je povedal za NBC, prireditev, ki jo bo 15. januarja vodil že v tretje, tudi tokrat ne bo dolgočasna in cenzurirana, čeprav se je nanj lani po koncu podelitve usul plaz kritik, saj naj bi bile nekatere njegove šale zlonamerne do zvezd, kot sta Angelina Jolie in Robert Downey Jr.

Tokrat res zadnjič?

"Nihče ne ve, kaj bom rekel, in nihče ne bo vedel, kaj bom rekel, dokler tega ne bom rekel," je Gervais povedal v intervjuju za NBC in dodal, da še vedno ne ve, kaj je lani storil narobe in kaj je rekel, da ni bilo resnično.

"Oseba na odru je veliko arogantnejša in samozavestnejša kot jaz," je dodal Gervais, preden je obljubil, da bo na Globusih enak: "Globoko bom zajel sapo in nastopil bahaško ... Mogoče bom tudi resnično pijan."

Igralec in producent je napovedal, da bo tokratno vodenje podelitve zlatih globusov, nagrad za filmske in televizijske dosežke, njegovo zadnje "ali vsaj zadnje za nekaj časa".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.