Magazin > VIP
33 ogledov

Nezvesti Urkel nasilen do dekleta

Jaleel White  FameFlynet Pictures
Jaleel White, ki se ga najbolj spomnimo kot piflarskega Steva Urkla iz priljubljene serije Družinske zadeve, se je znašel pod resnimi obtožbami svoje nekdanje partnerke.

Nekdanjemu dekletu Jaleela Whita, ki trenutno nastopa v ameriški različici šova Plešemo z zvezdami, naj bi bilo dovolj skrivanja in se je odločila razkriti temačne skrivnosti iz njune zveze. Bridget Hardy, s katero ima igralec dveletno hčerko Samayo, je tako priznala, da jo je igralec v času, ko sta bila skupaj, večkrat prevaral ter bil nasilen do nje.

Začelo naj bi se, ko ga je soočila z dokazi varanja v njegovem mobilnem telefonu. Najprej naj bi jo udaril čez prsni koš, nato pa ji sledil v kopalnico. "Porinil me je v stranišče, ki je počilo. Voda je tekla povsod, skozi stene in celo v kuhinjo v spodnjem nadstropju," je razkrila ter dodala, da naj to ne bi bil edini primer, ko je bil nasilen do nje. "Verbalno in čustveno je nasilen. Govoril mi je, da ne delam, da nimam denarja, da sem bela smet. Nič od tega ni bilo res," je še povedala.

Bridget igralca sicer ni nikoli prijavila ali zatožila, saj je, kot je pojasnila, vedela, da se kesa.

Parček se je sicer pozneje razšel, Jaleel pa je zanikal, da bi se kar koli od tega zgodilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.