Magazin > VIP
7845 ogledov

Ni bila Anne! Ne boste verjeli, koga je zanimala barva Archiejeve kože!

princ charles Profimedia
Govorilo se je, da je princeso Anne zanimala barva Archiejeve kože, a resnica je menda mnogo hujša.

Meghan Markle je v intervjuju z Oprah povedala, da je člana kraljeve družine, ko je bila še noseča, zaskrbelo, kakšne barve bo koža malega Archieja. Harry in Meghan imena nista razkrila, povedala sta le, da to nista bila kraljica in njen mož.

Najprej so rasizma obtožili princeso Anne, nova knjiga Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan avtorja Christopherja Andersena pa razkriva, da je bil Charles tisti, ki se je v pogovoru s Camillo spraševal, kako bodo videti Harryjevi otroci. Ta pogovor naj bi potekal dan po uradni razglasitvi Harryjeve zaroke z Meghan. "Sprašujem se, kako bodo videti njuni otroci,“ naj bi Charles pripomnil. Camillo naj bi moževe besede presenetile. "Prepričana sem, da bodo prelepi,“ naj bi mu odvrnila. "Kakšna bo njihova polt?“ jo je nato še vprašal princ.

Avtor knjige piše, da so "možje v sivem" nato Charlesove besede po palači razširili v mnogo bolj temačnem duhu, kot so bile izrečene.  

Dvor je te informacije sicer zavrnil in knjigo označil za fikcijo, ki je ni vredno komentirati. 


 

Komentarjev 1
  • Jean_Dawkins 15:32 29.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦