Magazin > VIP
33 ogledov

Ni prepričana v ljubezen s princem

Princ Harry FameFlynet Pictures
Britanski princ Harry je do ušes zaljubljen v svojo Cressido, ki pa ji zveza z modrokrvnežem povzroča sive lase.

Cressida Bonas | Avtor: Youtube Youtube
So se v raju že pojavile težave? Cressida Bonas, ki ji je uspelo osvojiti srce zaželenega samca, princa Harryja, menda ne verjame, da ima njuna ljubezen prihodnost. Lepotičko naj bi skrbele njegove številne zadolžitve. Harry, ki je zaposlen v vojski, je namreč veliko zdoma. Naokoli pa ga ne pošilja le delodajalec, ampak tudi babica. "Vsi mislijo, da je Cressida neka divja blondinka, v resnici pa je zelo zrelo mlado dekle," je izdal vir in dodal, da ji misel, da bosta s Harryjem večino časa drug od drugega ločena, povzroča glavobol.

Da bo težko najti pravo princeso, je pred enim letom priznal tudi mladi princ. V intervjuju je izjavil: "Večina deklet pomisli: 'Moj bog, princ je. Ne, hvala.' Naziv s sabo namreč prinaša službo."

Morda pa Cressido skrbi, da bi se morala zaradi Harryjeve družine odpovedati svobodi. To je bil tudi razlog, da je Harryju ušla njegova velika ljubezen Chelsy Davy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.