Magazin > VIP
87 ogledov

"Ni prvič, da Kardashianovi podpirajo umor nedolžne blondinke"

Kim Kardashian, Kanye West EPA
Kim Kardashian objavila posnetek, ki naj bi dokazoval, da je Taylor Swift vedela za Kanyejevo besedilo pesmi Famous.

Taylor Swift je bila po objavi pesmi Famous besna na Kanyeja Westa, in sicer zaradi stavka: "Ta psica je zaslovela zaradi mene." West je po njenem javnem ogorčenju povedal, da je Swiftovo o besedilu obvestil, kar pa Taylor noče priznati. Kim Kardashian, Westova soproga, je zato objavila video pogovora, ki naj bi dokazoval, da Kanye ne laže. Taylor je zaradi objave zasebnega pogovora napovedala tožbo, tudi zato, ker je izpadla v zelo slabi luči.

Splet se iz nje sedaj norčuje, na njeno stran pa je kljub temu stopil režiser Joseph Kahn, ki je s Swiftovo že večkrat sodeloval. Na Twitterju je objavil več zelo žaljivih zapisov na račun Kardashianove. "To ni prvič, da so Kardashianovi podprli umor nedolžne blondinke,“ je zapisal Kahn in s tem spomnil na tragično smrt Nicole Brown Simpson, ki naj bi jo umoril njen mož O.J. Simpson, ki ga je na sodišču zagovarja Kimin oče.

Režiser je še dodal: "Ljudje me sprašujejo, kako priti do slave. Moj odgovor je zelo enostaven. Tvoj oče mora zagovarjati umor ženske in objavi seks video. To je to. Srečno." Napad pa se s tem stavkom še ni končal … "Največja ironija pri tem je, da ena od najmanj talentiranih žensk na svetu napada eno od najbolj talentiranih.“ Kahn je tudi spomnil, da na videu, ki naj bi dokazoval, da Taylor laže, ni slišati stavka, ki naj bi Taylor motil. "Kanye tega stavka ni rekel. To je tako, kot bi rekel, 'rad bi te ljubil', a bi izpustil 'v zadnjico'."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.