Magazin > VIP
36 ogledov

"Ni šanse, da dam za pivo 15 evrov"

Ranko Babić z punco Natašo mediaspeed
Priljubljeni slovenski stand-up komik Ranko Babić nam je zaupal svoje dopustniške načrte, želje in pretekle izkušnje.

Že kaj načrtujete letošnje počitnice, kam se boste odpravili?
Ker je naša Taja pred nekaj dnevi praznovala šele prvi rojstni dan in ni ravno navdušena nad dolgo vožnjo v svojem avtosedežu, se bomo odpravili na slovensko obalo. Družbo nam bosta delala moja sestra in njen partner, tako da sva poskrbela tudi za varstvo na morju (smeh).

Pa vam ustreza bolj adrenalinski oziroma aktivni ali ležerni dopust?
Vsekakor mi ustreza bolj ležerni dopust, ker mi adrenalin šopa celo leto od številnih nastopov na odru. Tako mi med dopustom paše ležanje in lenarjenje.

Vzamete v roke tudi kakšno čtivo?
Knjiga je obvezna oprema za počitnice na morju, ker nisem ljubitelj praženja na soncu, saj sem potem takoj rdeč pa vse me srbi pa ne morem spati pa seksati ... V glavnem, ničesar pametnega ne dobim od sončenja, razen tega, da sem en mesec rjav, pa še ta barva hitro izgine. Priporočil pa bi knjigo Pata Rileyja, The Winner within: A Life Plan for Team Players.

Se vam je kakšen dopust še posebej vtisnil v spomin in bi ga vsekakor priporočili tudi drugim?
Najbolj se mi je vtisnil dopust v Dubrovniku leta 2010, ker sva tam z Natašo spočela punčko. Tako da vsem, ki se trudite zanositi, predlagam: Dubrovnik, morska hrana in veliko seksa. Mesto je samo po sebi res nekaj čudovitega.

Pa obstaja tudi kakšna destinacija, kamor se trenutno ne bi odpravili?
Mehika, ker ne bi hotel ostati brez glave zaradi enega džojnta, potem Indija, ker je preveč umazana, Avstralija, ker se mi ne da voziti 18 ur z letalom, in Norveška, ker ni šanse, da dam za pivo 15 evrov (smeh).

Kako pa se najraje ohladite v vročih poletnih dneh?
Če je možno, s skokom v vodo, sicer pa kot večina ljudi, v senci in z mrzlo pijačo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.