Magazin > VIP
59 ogledov

Ni se poskušala ubiti

Sandra Adam Nino Verdnik
Slovenska miss Sandra Adam je zanikala izjave miss Hrvaške Katarine Banić, da se je na finalnem izboru miss sveta hotela ubiti.

"Gre za govorice, ki jih je miss Hrvaške očitno nekje slišala in to potem iz neznanega razloga tudi izjavila. Ni šlo za poskus samomora, svoje zdravstvene težave pa sem po prihodu domov tudi razložila," je povedala naša predstavnica Sandra Adam, ki pravi, da se z Banićevo nista uradno spoznali. 21-letna predstavnica Hrvaške Katarina Banić je namreč hrvaškim medijem povedala, da je "Sandra trpinčila vse okrog sebe" in se poskušala vreči skozi okno.

Ne bo ukrepala

Sandra pravi, da zoper Banićevo ne bo ukrepala in da upa, da se bosta nekoč spoznali. "Verjamem, da ni hotela povzročati kakršnegakoli škandala. Verjetno je to izjavila v trenutku nepremišljenosti," je dodala naša miss, ki dvomi, da ji želi hrvaška predstavnica škoditi.

Slovenska miss pa je še povedala, da na finalnem izboru na Kitajskem z nobeno od deklet ni bila v slabih odnosih, zaveda pa se, da je med njimi prihajalo do govoric. "Vseh podrobnosti mojih zdravstvenih težav jim organizatorji niso razlagali in mogoče so si zaradi tega ustvarile svoje mnenje, zakaj sem predčasno zapustila tekmovanje," je dejala Sandra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.