Magazin > VIP
84 ogledov

Ni še pripravljena na novo ljubezen

Britta Bilač Žurnal24 main
Britta Bilač nam je zaupala, da še ni pripravljena na naslednji korak, čeprav je od njene ločitve minilo že kar nekaj časa.

Naša nekdanja atletinja Britta Bilač se je lani soočila z ločitvijo od moža Boruta Bilača, s katerim imata tudi dva otroka. Zaupala nam je, da trenutno še ni pripravljena na novo ljubezen. "V življenju imam precej drugih stvari, v katerih uživam in mislim, da še ni čas za kakšno novo zvezo."  Vendar življenje lahko tudi preseneti. "Če bi se čudežno pojavil nekdo, ki bi mi bil zelo všeč in bi mi ustrezal, ki bi vzel v zakup tudi moja otroka, potem ni nič izključeno." Ampak si simpatična Britta glede na to, da ga še ni na vidiku, ne dela utvar in se bo raje pustila presenetiti.

Z bivšim možem Borutom imata dobre odnose. "Sva dobra prijatelja," kar je pozitivno tudi za otroka. "Z Borutom se ne kregava oziroma ne govoriva ničesar slabega drug o drugem, tako da tudi otroci vidijo, da je vse v redu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.