Magazin > VIP
5 ogledov

Ni smela h ginekologu

Le kdo bi si mislil, da so bili njeni starši tako strogi ... (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Katy Perry so starši prepovedali obisk ginekologa.

Katy Perry je hčerka evangeličanskega duhovnika. Kot pravi, je bila njena vzgoja temu primerno stroga in verska. Njeni starši so šli celo tako daleč, da so svoji hčerki lagali in ji prepovedali obisk ginekologa. "Učili so me, da gredo h ginekologu le ženske, ki nameravajo narediti splav. Šele ko sem se opogumila in odšla na pregled, sem se naučila vse o varnem seksu," pravi 26-letna pevka in dodaja, da otroštva pravzaprav ni imela. Kot primer je navedla pravljice za lahko noč, ki jih ni poznala, saj so ji pred spanjem prebirali biblijo. Njeni starši so se vmešavali tudi v njene hobije in okus za glasbo. Pop glasba je bila strogo prepovedana, v njihovi hiši so se vrtele le verske pesmi.

Katy je svojim staršem zdaj že oprostila. "Mislim, da se z otrokom razvijajo tudi starši. Moj uspeh jih veseli. Pravzaprav so srečni, da nobeden od treh otrok ni pristal v zaporu," je še izjavila prikupna temnolaska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.