Magazin > VIP
23 ogledov

"Ni večje bolečine, ampak tudi ni večje sreče"

Sandi Škaler in Rebeka Dremelj, mediaspeed
Rebeka Dremelj Škaler in njen mož Sandi sta postala starša.

Rebeka Dremelj Škaler in njen mož Sandi, ki sta pred oltar stopila lani poleti, sta postala ponosna starša deklici, poroča spletni portal Slovenskenovice.si. Novorojenkino ime za zdaj še ni znano, pevka pa naj bi rodila v Brežicah.

"Ni večje bolečine, ampak tudi ni večje sreče!!! Zaljubljena v svojo princeso in hvaležna, da sem lahko postala del tega čudeža!!! Poljub vsem od srečne, presrečne družinice," je novopečena mamica danes dopoldne zapisala na svojem Facebook profilu.

"Ko si enkrat tako močno želiš otroka, ti je resnično vseeno, ali bo punčka ali fantek," je Rebeka, po tem, ko se je z zanositvijo trudila kar nekaj časa, za zurnal24.si povedala maja. Pevka je bila zelo dejavna nosečnica, nastopala je do konca julija in med nosečnostjo posnela celo skladbo Punce gremo same žurat: "Počutim se odlično, zdravnik pravi, da je vse pod nadzorom, tako da sem pač dejavna v poslu in torej ne ravnam prav nič drugače kot večina nosečnic po vsem svetu, ki med nosečnostjo prav tako pridno delajo."

Zadnje mesece nosečnosti pa si je Dremljeva le vzela zase. "V tej vročini se z velikim veseljem vržem v bazen in zaplavam. Tako verjetno dosti lažje prenašam to vročino kot katera druga nosečnica," nam je konec julija še priznala Rebeka, ki sicer ni imela pretiranih nosečniških želja.

Komentarjev 1
  • dd 10:21 19.september 2012.

    No lepo. Rebeka bo prav gotovo super mama.