Magazin > VIP
62 ogledov

Ni zanikala govoric o seksu z Denisom

kmetija: nov začetek Planet TV
"Hmmm … (tišina),“ se je glasil odgovor Elizabet na naše vprašanje, ali zanika namigovanja, da se je med Denisom in njo zgodilo več kot le skupno kmetovanje.

Finalisti šova Kmetija: Nov začetek trepetajo pred poroto, ki mora odločiti, katera dva tekmovalca si zaslužita vstop v superfinale in kdo mora tik pred ciljno črto domov. Tudi med porotniki je napeto, saj se ugiba, kdo bo stopil na čigavo stran.

Še preden je bilo znano, kdo bo sedel v poroti, so se med tekmovalci začela namigovanja in natolcevanja. Še zlasti okoli Elizabet, ki vsem predstavlja največjo enigmo, saj poskuša ostati nevtralna. Miha je sicer prepričan, da bo glasovala za Denisa, ker naj bi z njim seksala. Globoko vzdihovanje je menda slišala Ema, ki je na golobčka opozorila sotekmovalce. Glede te teme je bila glasna tudi Bernarda, ki je prav tako prepričana, da sta si svetlolaska in Denis izmenjavala več kot le motiko. "Bernarda naj bo kar lepo tiho. Ona me ni poznala, niti me ni videla,“ je za Žurnal24 povedala Elizabet in dodala: "Mislim, da se je o tem začelo govoriti iz marketinških razlogov. Ljudje se zavedajo, da se bodo govorice in razne besede ter njihova imena širila naprej. Motilo jih je, ker nisem bila na njihovi strani. Poskušali so me prepričati, naj glasujem za njihove favorite. Iz vsega tega so napeljali zgodbico …“

Na naše konkretno vprašanje, ali zanika, da se je med njo in Denisom zgodilo nekaj več, pa je Elizabet odgovorila: "Hmmm (tišina).“

Nekdanja kandidatka, ki je sedaj tudi v poroti, sicer meni, da si zmago zasluži Denis. "Vsi so pritiskali name, da bi glasovala za Darinko. Mislim pa, da si zmago zasluži tudi Denis, ki je veliko postoril in delal. Darinka je bila več ali manj le v kuhinji. Saj nekaj je naredila, a ne toliko kot Denis in Leon. Vsem sem povedala, da se nevtralna in da se bom odločila zadnji trenutek.“ Kako se je odločila, bomo videli v soboto.

Komentarjev 3
  • radsemastimzmesom 12:49 10.december 2014.

    Vsi so hinavci. Po "velikosti" hinavščine si od največjega sledijo takole: Miha, Lara, Darinka, Kristina, Žana, Bernarda, ..., Matej.

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 09:48 10.december 2014.

    vse skupaj je vnaprej zmenjeno.cca 3 leta ne gledam tv samo smučarske skoke pa dober nogomet in sem tako vesel da ne gledam teh bedarij .

  • c1305166 09:29 10.december 2014.

    Seksala z Denisom in se potem delala nekaj nevtralno. Sami hinavci.