Magazin > VIP
33 ogledov

"Nič nas ne sme presenetiti"

Scena 10.06.13, slovenija ima talent, damjan damjanovic, ana klasnja, branko cak Pro Plus
Ana še vedno molči, Damjan pa priznava, da si želi mlade, lepe in talentirane ženske.

"Mi trije smo najboljši par. Smo odlična trojka. To je vse, kar imam povedati. Za zdaj ni nič v tej smeri. Bomo videli v prihodnosti, nič nas ne sme presenetiti," je namigovanja, da sta z Ano Klašnja par, komentiral Damjan Damjanovič. Na vprašanje, ali si tega želi, glede na to, da je Ana mlada, lepa in talentirana ženska, pa je hudomušno odgovoril: "Besede mi polagate v usta (smeh)."

Veliko skrivnostnejša, kljub spodbudam Branka Čakramiša, ki ji je prigovarjal: "Kar po pravici povej, ne se izogibati," pa ostaja Ana: "Kot smo že rekli, mi trije smo najlepši par … in najboljši. Oba imam izredno rada, veliko sta mi pomagala in me spoštovala že od samega začetka, brez njune podpore, zabave in sproščenosti ne bi zmogla. Odlična sta, za vedno bosta v mojem srcu, oba bom zelo pogrešala, še se bom družila z njima, lahko pišete, kar želite." Bo lepa balerina enega morda pogrešala bolj kot drugega? "Oba enako," ostaja njen zadnji odgovor.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.