Magazin > VIP
36 ogledov

Nicholson vrgel oko na 53 let mlajšo Jennifer

Jennifer Lawrence EPA
Kot kaže, tudi stari maček Jack Nicholson na leta gleda le kot na nepomembne številke. Na podelitvi oskarjev je namreč osvajal 22-letno Jennifer Lawrence.

Mlada Jennifer Lawrence je bila šokirana, ko jo je v nedeljo ogovoril 75-letni Jack Nicholson in ji rekel, da ga spominja na njegovo nekdanje dekle. Dvaindvajsetletna Jennifer ga je v šali vprašala, ali je videti kot novo dekle, Jack pa ji je brez premisleka odvrnil, da je na to že pomislil in dodal, da jo bo čakal.

Jennifer je bila v nedeljo izjemno dobre volje, saj je dobila oskarja za vlogo v filmu Silver Linings Playbook. To je bila njena druga nominacija, prvo pa je dobila pred dvema letoma za film Na sledi očetu. Ob prejetju kipca je bila deležna stoječih ovacij, a Jennifer je prepričana, da le zato, ker je pred tem padla na stopnicah. "Stojite le zato, ker sem padla in se vam smilim," je v šali povedala med govorom.

Komentarjev 2
  • leonardo 10:49 26.februar 2013.

    Jack je res ena velika faca. Ja njegovi filmi so me vedno navdušili. Samo, ata a nisi malo star za tega dekleta. Seveda, saj si se hecal, a ne?

  • McClain 08:57 26.februar 2013.

    Stari Jack prekleto ve kaj je dobro...