Magazin > VIP
35 ogledov

Nick Cannon spet pristal v bolnišnici

Nick Cannon Mariah Carey FameFlynet
Po tem, ko so Nicku Cannonu v začetku leta odpovedale ledvice, je zdaj spet moral obiskati boilnišnico. Tokrat zaradi krvnih strdkov, ki so jih našli v njegovih pljučih.

Radijski voditelj Nick Cannon je pred kratkim poslušalcem svoje oddaje priznal, da je moral pretekli teden spet obiskati zdravnika. Le dan po tem pa jim je sporočil, da se bo moral zaradi šibkega zdravja posloviti od svoje oddaje, saj mu je tako svetoval zdravnik. "Moje stanje je precej resno. Skušal sem se umiriti, a ker veliko potujem, je to zelo težko. Vsak, ki veliko potuje z letalom, ima lahko težave s krvnimi strdki, jaz pa sem jih zaradi težav z ledvicami dobil toliko prej," je svojim poslušalcem v zadnji oddaji povedal Nick.

Zdravje pred kariero

Mož pevke Mariah Carey je v začetku leta v bolnišnici pristal zaradi lažje odpovedi ledvic, zdaj pa se je njegovo stanje spet poslabšalo. Poleg dveh krvnih strdkov v pljučih so zdravniki namreč opazili, da ima tudi močno povečan desni prekat srca. Enaintridesetletni voditelj je prepričan, da se je vse to zgodilo zaradi prenatrpanega in prenapornega urnika. Po njegovem mnenju je popolnoma izčrpal svoje telo, kar pred časom napovedali tudi zdravniki.

"Moj zdravnik mi je že nekaj časa govoril, da me bo moje delo ubilo. In ni se hecal."
Nick je zdravniške nasvete končno vzel resno in svojim oboževalcem sporočil: "Zdravje je zdaj na prvem mestu. Službene obveznosti bom zaenkrat potisnil na stran, saj si mora moje telo odpočiti. Oboževal sem delo na radijski postaji CBS, a tudi Superman mora spati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.