Magazin > VIP
65 ogledov

Nicka krivili za smrt njegove sestre

Nick Carter FameFlynet
Nick Carter, član nekdanjega fantovskega benda Backstreet Boys, je leto in pol po smrti sestre Leslie končno spregovoril o tem, zakaj ga ni bilo na njen pogreb.

Po dolgi borbi z drogami in odvisnostjo je trezni Nick Carter le spregovoril o smrti svoje 25-letne sestre Leslie in zakaj ga januarja lani ni bilo na njen pogreb. Nick se je o tem razpisal v svoji novi knjigi Facing the Music and Living to Talk About It, v kateri je priznal, da je bil slab vzornik svoji sestri in bratom. "Otroci v naši družini so se vedno zgledovali po meni in ko so me videli, kako sem žural in zašel v težave, so mislili, da morajo tudi oni početi to. Vloge vzornika nisem jemal dovolj resno," pravi Nick.

Njegov mlajši brat Aaron, ki je prav tako postal zvezda, se je leta 2011 sam prijavil na kliniko za zdravljenje odvisnosti, Leslie pa je imela pri tem večje težave. Bila je odvisna od zdravil na recept, ki so jo pred letom in osmimi meseci tudi pokopala. "Mislim, da je z eno roko prosila za mojo pomoč, z drugo pa me je odrivala stran," je v knjigi zapisal 33-letni glasbenik. "Hotela je denar in ljubezen, hkrati pa je besnela nad mano. Nisem zmogel tega." Nekdanji Backstreet Boy je svojo sestro tako potiskal vse bolj stran, ona pa je tonila vedno globlje.

Ni zmogel pritiska družine

Nick je takrat menil, da si mora odvisnik sam želeti iti na zdravljenje, zato sestre ni silil, naj gre na kliniko. Poleg tega je imel preveč svojih težav, da bi reševal še sestrine, je še zapisal. Ko je Leslie januarja lani umrla zaradi predoziranja, je družina za njeno smrt začela kriviti Nicka, češ da ji ni hotel pomagati. Prav zaradi tega se ni udeležil pogreba. "Nisem se mogel pripraviti do tega, da bi šel, saj so me njihove besede zelo prizadele. Govorili so mi, da ne bi umrla, če bi ji pomagal, postalo mi je slabo, ko sem govoril z njimi. Moje telo in misli ne bi prenesle, da bi šel na pogreb."

Nick se je namesto tega odločil, da bo raje nastopil na koncertu, ki ga je imel v New Yorku dva dni po njeni smrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.