Magazin > VIP
20 ogledov

Nicki Minaj razjezila Katoliško cerkev

Nicki Minaj Reuters
Raperka Nicki Minaj je zaradi nastopa na nedeljski podelitvi glasbenih nagrad grammy močno ujezila Katoliško cerkev.

Po tem, ko se je po rdeči preprogi sprehodila v cerkveni opravi, je šla Nicki Minaj še korak dlje. Na odru je namreč zapela novo pesem Roman Holiday, ki je razjezila Katoliško cerkev, pa čeprav skladba govori o njenem alter egu, Romanu Zolanskemu. "V glavi sem si zamislila, da Romana preganja hudič. Ljudje mu stalno govorijo, da ni dovolj dober, ker ni normalen. Bojijo se ga, a on se ne bo nikoli spremenil, hudiča iz njega ne bodo izgnali nikoli," je bistvo pesmi razložila Nicki, ki je vse skupaj prikazala tudi na odru.

Predstavniki Katoliške cerkve so se dan po podelitvi grammyjev že odzvali na njen nastop: "Ne vemo, ali je gospodična Minaj res obsedena s hudičem, a glasbena akademija bi morala poskrbeti za primerno vedenje glasbenikov. Pevcem ne bi smeli dopustiti žaljenja katerekoli vere." Nicki pa njihove besede ne ganejo in stoji za svojim nastopom. "To je bil eden mojih najboljših nastopov, počutila sem se neverjetno sproščeno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.